Date & Time of the event(s)
-
Description and practical details

(In English at the bottom)

Des de la Comisión de Mujeres y Matemáticas de la RSME  hem organitzat diverses activitats per commemorar el 12 de maig, Dia Internacional de la Dona Matemàtica.

Entre elles, hi ha activitats principalment per a la infantesa i joventut, però de les que poden gaudir també les persones adultes.

Hem preparat dues escape rooms virtuals, patrocinades pel Departament de Matemàtiques i el Grau en Matemàtica Computacional de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de la Universitat Jaume I de Castelló.

1. El rescat de la maga Omega: escape room digital especialment indicada per a l'estudiantat dels primers anys de primària.

2. El passadís de l'oblit recordat: escape room digital especialment indicada per a l'estudiantat de secundària.

--------------------------------------------

(In English)

The Comisión de Mujeres y Matemáticas of RSME has organized various activities to commemorate May 12, International Day of Women in Mathematics. Among them, there are activities mainly for children and youth, but which can also be enjoyed by adults.

We have prepared two virtual escape rooms, sponsored by the Departamento de Matemáticas and the Grado en Matemática Computacional of Escuela Superior de Tecnología y Ciencias Experimentales from Universidad Jaume I de Castellón (Spain).

  1. El rescate de la maga Omega: digital escape room specially indicated for students in the first years of primary school.
  2. El pasillo del olvido recordado: digital escape room especially suitable for high school students.
Type of event
Address

,
12071 ,
Spain

Name of the Organisation
Comisión de Mujeres y Matemáticas de la Real Sociedad Matemática Española